Hej, varmt välkommen
Etièn Horse Healing
Magnetisör för människor & hästar

 

Kontakta mig vid följande besvär
Trötthet, utbrändhet, ledsmärta, rygg- nacke- och axelbesvär, sned rygg, kronisk trötthet, stress, sportskador, depression, migrän, andningssvårigheter, högt blodtryck, ångestfyllda drömmar, rädsla för misslyckande, hyperventilering, mag- och tarmbesvär, trauman, eksem och mycket mer ...

 

Stor

Vad är magnetisering?
Magnetisering är en naturlig helande metod som är tusentals år gammal. Under en energisk session aktiveras och stimuleras kroppens och själens självläkningskapacitet, så att blockeringar släpps och energi kan strömma igen.

 

Hur fungerar det?
En magnetiserare överför energi eller leder den genom sina händer till klienten. Denna energi ges till delar av kroppen där den behövs. Energin når platser där den inte längre flyter genom blockeringar och störningar. Efter en behandling infinner sig lugn och harmoni i kropp och själ igen. Detta gör det möjligt att minska eller helt lösa åkommor.
Under en behandling lär jag ut hur man kan skydda sig effektivt mot påverkan från din miljö. Behandlingarna skiljer sig från person till person och från djur till djur, beroende på besvärens natur och varaktighet. Det känns ofta omedelbart eller är synligt i ditt ansikte efter sessionen. Med en behandling kan du slappna av igen, vilket gör dig lyckligare och mer avstressad.

Vad händer exakt?
Allt du upplever lagras i din kropp och i ditt sinne såsom känslor, kunskap, sorg, händelser etc. Det är en karta över ditt liv. De allra flesta bär med sig händelser som påverkar livet. Dessa kan orsaka blockeringar och obalans i kroppen, vilket i sin tur orsakar besvär. Människor vet ofta inte hur man hanterar sådana problem. När en blockering varar en längre tid fastnar det i dina energikanaler vid ett givet tillfälle, så att du blir sjuk.

Jag hjälper dig med....
Allt i och omkring oss är energi och har en frekvens. Jag använder och ställer in denna energi och frekvens för att hjälpa dig med stress, skador eller andra störningar. Denna form av magnetisering, eller HEALING, har använts i medicin i England och under mycket lång tid i Fjärran Östern. Denna magnetiska effekt påverkar hela systemet hos dig eller ditt djur, aktiverar din självläkande förmåga samt lindrar stress eller problem. Du kommer att fungera bättre igen och känna dig mer bekväm i din kropp.

Konsultpriser
Behandling 60 min. 500 kr
Behandling 90 min. 850 kr
För hembesök tillkommer 60 kr/mil

Om mig
Jag heter Etièn Francois Andrè Bührs och är född 1969 i Zaandam, Nederländerna och numera bosatt i Nässjö, Sverige.
Sedan 2014, efter en näradödenupplevelse på sjukhuset, visade det sig att jag har en mycket speciell gåva. Jag kände tydligt vissa energier hos människor och när jag diskuterade det med dem var det mycket som visade sig vara sant.
Efter att ha läst olika böcker och följt olika kurser förstod jag att jag kunde magnetisera och att det här är min gåva. Genom diskussioner med min familj och släkt visar det sig att flera i min släkt har kunnat känna blockeringar hos människor och djur under mer än 120 år.

Hästar
Hästar är 70 gånger känsligare än människor och har därför en mycket högre frekvens. De måste ha sin uppmärksamhet, instinkt och intuition. De är flyktdjur. Under en behandling med din häst kan reaktioner uppstå såsom andningsbyte eller frisättning av endorfiner, vilket leder till att hästen blir sömnig och stänger ögonen, sänker huvudet eller nickar. Det kan börja klia på hästens hud, varma eller till och med heta fläckar kan uppstå på kroppen. Yrsel, stickningar, darrningar eller ryckningar, tyngdkänsla (jordning) kan också förekomma då smärtan och sorgen från trauman försvinner. Ibland är hästar väldigt uppmärksamma och har svårt att koppla av. De vinklar på benen eller stelnar till. Hästen kan börja sniffa, gnägga eller sucka djupt och knacka med bakbenen. Många fler reaktioner är möjliga, men de uppstår inte alla samtidigt. Som jag nämnt är varje häst olika och varje behandling är därför annorlunda.

Djur pratar inte, men de viskar mycket mer än du tror.

Helande är en enkel process och allt annat än otäckt eller farligt.

Adress
Etièn Horse Healing
Sjögärdsgatan 72
571 36 Nässjö
072-9438599
E-post info@etienhorsehealing.com
Facebook Etien Horse Healing
Instagram Etien_Horse_Healing
YOUTUBE Etien Energy